Openingstijden tijdens COVID-19

Nadat de overheid een nieuwe periode van lockdown heeft afgekondigd kunt u zich afvragen of u wel een afspraak kunt maken voor het aanmeten van een borstprothese. Dit is mogelijk; vanuit het SEMH hebben wij onderstaande berichtgeving ontvangen;

Contactberoepen zoals kappers en nagelstylisten zijn tijdens de lockdown gesloten. Uitgezonderd hiervan zijn contactberoepen waar tegen betaling zorg wordt verleend op basis van o.a. de Zorgverzekeringswet.

Hieruit mag worden geconcludeerd dat alle SEMH erkende bedrijven zorg mogen blijven verlenen aan hun cliënten. In het overzicht van uitgezonderde zorgverleners worden ook specifiek de “Medewerkers Hulpmiddelenzorg” genoemd. Dit op voorwaarde dat uitsluitend cliënten met een medische indicatie geholpen worden. Losse verkoop van accessoires of modische producten is niet toegestaan.

Bovendien gelden de hygiënische basisregels volgens het RIVM:

Het werk wordt zoveel mogelijk op 1,5 meter afstand georganiseerd en wordt er uitsluitend gewerkt op afspraak. Hierbij bespreken ondernemer of medewerker en de klant of het bezoek een risico oplevert voor de gezondheid van de medewerkers. En voor de gezondheid van andere klanten. Het dragen van een mondkapje is verplicht, ook tijdens het aanmeten van de borstprothese.

Voor een volledige beschrijving verwijzen we u naar de website van de Rijksoverheid; https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/winkels-en-contactberoepen/kapper-masseur-en-andere-contactberoepen/uitgezonderde-contactberoepen-tijdens-lockdown

IVM COVID 19 IS  ER GEEN INLOOPOCHTEND MEER DIT GELDT TOT NADER BERICHT

Nu ook te verkrijgen

bij Ina's Bodyfashion

wasbare mondkapjes in verschillende prints

INA’S BODYFASHION

Ina Kram
Scheepswerfkade 51
9503 PC Stadskanaal

T: +31 (0)599 - 648 582
E: info@inasbodyfashion.nl

OPENINGSTIJDEN

Alleen op afspraak geopend
1ste dinsdagochtend
v.d. maand vrije inloop
van 9.30 t/m 12.00 uur

KVK : 02090804
BTW: NL001397097B19
REK : NL68RABO0117320234

Copyright 2016 - 2021 Ina's Bodyfashion